BiH porazom otvorila Eurobasket

Milošević: Nemamo vremena žaliti

M. Šljivak

Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine, Milan Milošević, pomalo je razočaran nakon poraza od Poljske, ali je svjestan da još uvijek ništa nije izgubljeno.

Nakon porazs od Poljske košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine će snage odmjeriti sa Francuskom, koja je jedan od najvećih favorita za osvajanje naslova. Svjesni su naši momci da su propustili veliku priliku u duelu sa Poljskom, ali isto tako znaju da još ništa nije gotovo.

"Propustili smo veliku šansu protiv Poljske. Bili bismo u super situaciji, ali nemamo vremena žaliti. Moramo se okrenuti narednim protivnicima", za SportSport.ba je istakao bosanskohercegovački reprezentativac Milan Milošević.

"Francuzi su favoriti, a onda dolaze ekipe s kojima ćemo kao i protiv Poljske igrati na jednu loptu. Juče smo imali 10 do 12 minuta gdje ništa nismo uradili kako smo se dogovorili. Nismo imali ni sreće na kraju, alki vidjet ćemo kako će biti u nastavku", dodao je Milošević.

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.