"Minus" za Mirzu nakon deset mjeseci

"Minus" za Mirzu nakon deset mjeseci

M. Šljivak

Loš dan Mirze Teletovića u porazu Caje u Malagi od Unicaje 79:66, uzrokovao je da naš reprezentativac nakon punih deset mjeseci ima negativnu valorizaciju u nekoj utakmici svog tima.

Teletović je tako nakon 29 odigranih utakmica u kojima je bio više nego dobar, nakon gotovo godinu dana po prvi put podbacio. 
Naš reprezentativac je utakmicu sa Unicajom završio sa 9 poena i 4 skoka, ali sa indexom od -1.

Osim toga ovih devet poena je njegov drugi najlošiji napadački skor u ovoj sezoni, u kojoj je na prosjeku od 17 koševa po utakmici.

Posljednji put je Mirza negativnu ocjenu zaradio 23. januara ove godine u susretu sa Alicanteom, a i tada je Caja poražena ubjedljivo 88:68.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije