Mladen Jojić podnio neopozivu ostavku

Košarkaši Čelika ostali bez trenera

Mladen Jojić podnio neopozivu ostavku

D. Kurbegović

Košarkaši Čelika nakon 15. odigranih kola nalaze se na posljednjem mjestu sa samo četiri ostvarene pobjede. Zeničani će, ukoliko se ne desi neko veliko čudo, naredne sezone sigurno igrati u nižem rangu.

Danas je OKK Čelik ostao i bez trenera Mladena Jojića koji je podnio neopozivu ostavku. Ovaj iskusni stručnjak koji je prije mjesec dana stigao u Zenicu u četiri utakmice na klupi Zeničana ostvario je učinak od jedne pobjede i tri poraza.

U narednim utakmicama Čelik će s klupe ponovo predvoditi mladi Ahmed Muminović, koji je ove sezone već sjedio na klupi, te je ostvario dvije pobjede protiv Slobode i Širokog Brijega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.