Mladi Krajišnik osvajač Kupa Bosne i Hercegovine

Malene sa Vrbasa savladale Slobodu

Mladi Krajišnik osvajač Kupa Bosne i Hercegovine

Košarkašice Mladog Krajišnika večeras su pobjedom nad Slobodom osvojile Kup Bosne i Herecegovine. Malene su slavile 66:50. 

Prvih deset minuta proteklo je u jako neatraktivnoj košarci. Prva četvrtina pripala je Slobodi rezultatom 11:9. U nastavku je mnogo bolje zaigrao Mladi Krajišnik, pa su Malene sa Vrbasa drugu četvrtinu dobile rezultatom 23:12. Na odmor je Mladi Krajišnik otišao sa devet poena prednosti. 

 

U nastavku su Malene potvrdile pobjedu. Mladi Krajišnik je u posljenjih deset minuta ušao sa 16 poena viška. Do kraja je ekipa iz Banja Luke zadržala prednost i slavila 66:50. 

 

Najefikasnija u redovima Slobode bila je Stanković, odnosno Latinović sa 15 poena, dok je na drugoj strani 19 postigla Vrančić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.