Mladost deklasirala Zrinjski

Poraz Plemića

Mladost deklasirala Zrinjski

Drugi pripremni meč košarkaša HKK Zrinjski, prošao je kudikamo gore no prva provjera prije dva dana u Širokom Brijegu. 

Iako nepotpun, sastav Hrvoja Vlašića deklasiran je od strane tamošnje Mladosti, rezultatom 85:54, po četvrtinama 21:12, 23:14, 30:14, 11:13. 

Zrinjski je još uvijek bez Amerikanca Brummita koji stiže za par dana, te Ivana Miličevića koji je ozlijeđen već 20ak dana. Plemići su nastupili i bez braće Zovko s kojima se klub jučer sporazumno rastao. 

Po svemu sudeći, pred trenerom Vlašićem je velik posao. Najavljena su još dva pojačanja, jedno na bekovskim, drugo na centarskim pozicijama.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Mladost će skoro igrati kvalifikacije za 2.ABA ligu, dok je Zrinjski ušao direktno, na osnovu plasmana u Ligi 6 iz prošle sezone. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti