Može li neko zaustaviti Play Off na putu do titule?

Sarajke imaju seriju od 14 pobjeda

Može li neko zaustaviti Play Off na putu do titule?

E. Škorić

Košarkašice Play Offa ugostit će ekipu Orlovi iz Banja Luke u sklopu 17. kola ženskog košarkaškog prvenstva.

Vodeća i jedina neporažena ekipa Lige 10 nastojat će u subotu od 17 sati, u KSC "Ilidža" na Ilidži, produžiti svoju seriju pobjeda . Play Off ima trenutno omjer 14-0, a u goste mu stiže banjalučka ekipa koja ima 7-7 omjer.

"Četiri kola prije kraja regularnog dijela prvenstva BiH i dalje smo prvi sa maksimalnih 28 bodova iz 14  odigranih utakmica. U sutrašnjoj utakmici očekujemo nove bodove, ali moje košarkašice moraju biti maksimalno ozbiljne i ne smiju se opustiti", rekao je trener Play Offa Goran Lojo, dodavši:

"Polako se okrećemo pripremama za doigravanje za prvaka BiH. Naš zadatak i cilj je da nakon nekoliko godina pauze vratimo titulu košarkaškog prvaka u Sarajevo i siguran sam da ćemo kao ekipa dati svoj maksimum da to i ostvarimo".

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

Napominjemo da se nakon završetka regularnog dijela prvenstva BiH (12. april) igraju polufinalni susreti na dvije dobivene utakmice po principu: prvi protiv četvrtog, drugi protiv trećeg iz regularnog dijela. Nakon toga, pobjednici će igrati finalnu seriju na tri dobivene utakmice.

Dodajmo još da se susret Play Offa i Orlova igra u subotu s početkom u 17 sati, a ulaz je besplatan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.