Trener OKK Slobode

Mulaomerović: Biće bitke u Bileći

Poslije nesretnog poraza od Sparsa u prošlom kolu Lige 12, košarkaši tuzlanske Slobode okrenuli su se utakmici 15. kola sa HEO-m iz Bileće. Utakmica se igra u petak u 19 sati. 

„Moramo susret sa Sparsima staviti u ad-acta. Pred nama je možda i najvažnija utakmica i znamo da će biti bitka u Bileći. Oni igraju dobro pred svojim navijačima, a potrebni su im i bodovi za opstanak“, kaže Mulaomerović.

Tuzlaci će ka jugu naše zemlje krenuti u petak u 10 sati, a još se ne zna da li će mjesto u autobusu zauzeti Nikola Gajić.

„Poslije posljednjeg pregleda znat ćemo kakva je priroda njegove povrede. Prema trenutnoj situaciji on neće putovati u Bileću i to je nastavak pehova koji nas prate od početka sezone“, kaže Mulaomerović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije