Sloboda dočekuje Igokeu

Mulaomerović: Nećemo se predati

Košarkaši tuzlanske Slobode svoju vjerovatno posljednju utakmicu sezone igraju u utorak sa ekipom Igokee.

 Riječ je o drugoj polufinalnoj utakmici play-offa nakon što su Tuzlaci prošle subote poražni sa 38 poena razlike.

“Očekuje nas još jedna utakmica sa velikim favoritom. U prvoj utakmici smo opet bili impresionirani, ponekad i nedisciplinovani. Nećemo odustati od teze da će ova druga utakmica biti drugačija, odnosno nećemo odustati od namjere da se što energčnije suprostavimo Igokei. Ovo je najvjerovatnije posljednja utakmica u ovoj sezoni u Mejdanu te je to lijepa prilika da uživamo u košarci”, kaže Damir Mulaomerović, trener OKK Sloboda.

Pored od ranije povrijeđennih igrača svi preostali su u konkurenciji za sastav. Utakmica počinje u 19 sati, a sudit će Bijedić, Kralj i Milićević. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije