OKK Sloboda u doigravanju

Mulaomerović: Ponosan sam što sam trener Slobode

Damir Mulaomerović zadovoljan je igrom Slobode i važnom pobjedom nad Širokim.

"U najvažnijoj utakmici smo odigrali najbolje. Momci su odigrali odlično. Nije se bilo lako nositi s pritiskom. Ovo je za nas velikih uspjeh", istakao je trener OKK Sloboda Damir Mulaomerović nakon pobjede nad Širokim i plasmana u doigravanje.

Naredni protivnik je Igokea..

"Meni je drago što je cijela ekipa odigrala profesionalno. Ovi momci su zaslužili punu dvoranu. Sada idemo na Igokeu, ali i ovo je za nas fenomenalan uspjeh. Povrede nas nisu mazile. Protiv Igokee ćemo dati sve od sebe kako bismo dobili bar jednu utakmicu. Ponosan sam što sam trener Slobode", rekao je Mulaomerović nakon pobjede nad Širokim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.