"Mulaomerović treba da ode"

Goran Cvikić, član UO KS BiH smatra

"Mulaomerović treba da ode"

M. Šljivak

Član Upravnog odbora Košarkaškog saveza BiH Goran Cvikić smatra da bi selektor reprezentacije Damir Mulaomerović trebao otići s ovog mjesta.

On je u razgovoru za Glas Srpske najavio da će se nakon utakmice sa Švedskom mnogo toga znati, ali da je najrealniji rasplet da Mulaomerović ode s mjesta selektora.

"Čekaćemo da se završi utakmica sa Švedskom, jer ne želimo da dolivamo ulje na vatru. Imamo teoretske šanse za plasman na Eurobasket, ali smatram da Mulaomerović treba da ode sa mjesta selektora, dok svi mi trebamo da preispitamo svoje uloge, a ne da zabijemo glavu u pijesak, rekao je Cvikić, te je dodao:

"Igrači su izbor selektora i krivica može biti samo njegova. Treba vidjeti kolika je krivica Upravnog odbora u kojem su neki članovi insistirali da Mulaomerović bude selektor. Ova situacija koja se desila je škola koju smo skupo platili", rekao je Cvikić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti