Mulaomerović u problemima: Sulejmanović pauzira sedam dana

Član Barcelone ne može trenirati

Mulaomerović u problemima: Sulejmanović pauzira sedam dana

Košarkaška reprezentacija BiH pod palicom Damira Mulaomerovića trenutno se u Tuzli priprema za kvalifikacione susrete za Eurobasket 2017. godine. 

Selektor Mulaomerović prvi dio priprema u Tuzli će iskoristiti da se još bolje upozna sa svojim izabranicima, a nakon turnira u Celju koji će započeti 4. augusta napravit će spisak od 12 igrača koji će biti prijavljeni za kvalifikacije. 

Svi igrači koji su se pojavili na okupljanju rade maksimalnim intenzitetom, a problem u ovom trenutku Mulaomeroviću predstavlja činjenica da mladi krilni centar Emir Sulejmanović ne može trenirati zbog jake upale. Član Barcelone prima 'peniciline' i ljekarske prognoze su da neće moći trenirati sedam dana. 

Kada su u pitanju pripreme, jutarnji program baziran je na kondicionim treninzima, dok se na popodnevnom treningu radi isključivo sa loptom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi