Džanan Musa nakon poraza od Švedske

Musa: Imamo još dvije utakmice, daćemo sve od sebe

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine je večeras poražena od Švedske sa 88:72 u susretu četvrtog kola pretkvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Naš najbolji košarkaš u dosadašnjem toku pretkvalifikacija Džanan Musa nije imao svoju noć, tome je doprinijela i činjenica da je bio bolestan, ali i da su ga Šveđani odlično zatvorili.

"Nismo odigrali onako kako smo htjeli, odigrali su dosta bolje od nas. Nismo mogli sastaviti igru i morali smo platiti tako što smo izgubili. Šta čovjek može reći kada izgubi...Imamo još dvije utakmice, dat ćemo sve od sebe da prođemo kvalifikacije", izjavio je nakon utakmice Džanan Musa.

"Želimo učiniti BiH sretnom i pokušati poginuti za ljude na tribinama, čar BiH je u tome da i kada izgubite imate ovakvu podršku s tribina", dodao je naš talentovani košarkaš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi