Danas naš najbolji igrač

Musa: Možemo puno napraviti, ali moramo biti zajedno

S. Mlaćo, foto: Endin Čaušević

Džanan Musa bio je sjajan u pobjedi naše juniorske reprezentacije nad Slovenijom u prijateljskom meču u Svetom Martinu.

Musa je predvodio naše juniore s 28 poena i od njega se svakako najviše očekuje na Evropskom prvenstvu u Turskoj, mada on inzistira na kolektivnoj igri.

"Mislim da u prijateljskim susretima trebamo da izvlačimo pouke i da su pobjede i porazi manje bitni. Madan, naravno da je pobijediti, pogotovo jednu solidnu selekciju kao što je Slovenija i otputovati u Tursku pozitivno", kazao je Musa, dodavši:

"Igrao sam protiv svih tih igrača koji me čekaju u Turskoj, ali mislim da smo mi respektabilna reprezentacija i možemo svašta napraviti na EP-u samo ako budemo zajedno".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi