Musa: Navijači su naša najveća snaga, budite uz nas!

Bh. kadeti danas protiv Dominikanske Republike

Musa: Navijači su naša najveća snaga, budite uz nas!

E. Čaušević

Kadetska košarkaška reprezentacije Bosne i Hercegovine danas počinje svoj put na Svjetskom prvenstvu koje se igra u španskoj Zaragozi.

Aktuelni prvaci Evrope danas igraju svoju prvu utakmicu na Svjetskom kadetskom prvenstvu u Španiji. Protivnik naše selekcije u prvom kolu grupne faze bit će reprezentacije Dominikanske Republike.

Naš najbolji košarkaš Džanan Musa pred današnji meč u Zaragozi izjavio je da će naš tim dati svoj maksimum, te je pozvao sve navijače da budu uz njih.

"Prije svega pozvao bih navijače u Bosni i Hercegovini da budu uz nas. Prva utakmica je najvažnija i nosi najviše naboja. Spremni smo da izađemo na teren i damo svoj maksimum. Idemo utakmicu po utakmicu", kazao je Musa za SportSport.ba.

Prema najavama naši zlatni košarkaši danas će imati podršku u dvorani Utebo jer su svoj dolazak na današnji meč najavili BHFanaticosi. Ekipa portala SportSport.ba pratit će Zlatne kadete sa lica mjesta, te odmah nakon okončanja utakmice možete pratiti izjave sa press konferencije, razgovore sa akterima i mnoštvo dodatnih detalja o turniru u Zaragozi.

Podsjećamo, prva utakmica grupne faze između Bosne i Hercegovine i Dominikanske Republike igra se danas od 11:30 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi