Musa: Ne treba nam novac da ginemo za BiH!

Oglasio se kapiten bh. kadeta

Musa: Ne treba nam novac da ginemo za BiH!

Kadetska reprezentacija BiH, predvođenja perspektivnim selektorom Josipom Pandžom, neće nastupati na nadolazećem prestižnom turniru u Turskoj. 

Nedostatak finansijskih sredstava je 'natjerao' Musu i društvo da zaborave nastup na turniru na kojem su nastupili prošle godine, a sada se nad cijelom situacijom postavlja se pitanje: "Šta je potrebno da zlatni košarkaši naprave kako bi dobili potrebnu finansijsku injekciju od državnih organa?"

Povodom teksta koji smo objavili oglasio se i kapiten kadetske bh. selekcije Džanan Musa, čiju objavu vam prenosimo u cjelosti: 

"Bez obzira što smo u slaboj finansijskoj situaciji, što bez gospodina Pere Gudelja ne bi ni igrali to finale Eurobasketa, ne bi ni došli do tog zlata i do te senzacije. Koliko god da je teško, ja na čelu tih momaka zajedno sa stručnim štabom, ovim putem obećavam da cemo ginuti za BiH dres i da ćemo igrati do zadnje kapi krvi na parketu da predstavimo BiH u najboljem svjetlu na Svjetskom prvenstvu", napisao je Džanan Musa na društvenim mrežama. 

Također, vrijedi istaći da ni U-18 reprezentacija neće uzeti učešće na Albert Schweitzer turniru. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi