Kapiten kadetske reprezentacije

Musa: Nećemo na ovome stati, možemo puno i na EP

T. Hebib

Kapiten kadetske košarkaške bh. reprezentacije, Džanan Musa, na konferenciji za medije održanoj na Sarajevskom aerodromu zahvalio se svojim saigračima koji su dali zadnji atom snage u finalnom meču protiv Španije. 

"Želim da se zahvalim svima koji su došli, želim da se zahvalim Olimpijskom komitetu, također i Košarkaškom savezu koji su nam omogućili uvjete da odemo u Gruziju. Isto tako zahvaljujem se i momcima iza mene koji su ginuli za svaku loptu, borili se za državni dres i dali zadnji atom snage da bi mi imali ovo oko vrata što imamo", riječi su Džanana Muse, koji je potom dodao: 

"Iako smo napravili veliki rezultat, mi na ovom nećemo stati i već za dva dana idemo na Evropsko prvenstvo u Litvaniju. Mislimo da možemo jako puno i na tom prvenstvu i mi ćemo se truditi, ako ne da ponovimo ovaj rezultat, ona da ostvarimo što bolji rezultat na tom prvenstvu."

Inače, naša reprezentacija će na Evropskom prvenstvu biti u grupi C sa selekcijama Italije, Srbije i Finske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.