Bh. košarkaš nakon pobjede protiv Izraela

Musa: Nikada nisam sudjelovao u boljoj utakmici

E. Čaušević

Bh. juniori danas su u turskom Samsunu ostvarili važnu pobjedu protiv Izraela u prvom kolu grupne faze Evropskog prvenstva.

Nakon očajnog prvog poluvremena naši reprezentativci su odigrali sjajan drugi dio, te su nakon produžetka slavili sa 103:102. Najefikasniji igrač u našem timu danas bio je Džanan Musa sa 24 poena koji je nakon meča za SportSport.ba kazao da nikada nije sudjelovao u boljoj utakmici.

"Nevjerovatna utakmica, nikada nisam sudjelovao u boljoj utakmici. Mi smo zaslužili svojom borbenošću ovu pobjedu. Ja jednostavno nemam više riječi sve smo rekli na terenu. Ovo je posebna ekipa. Josip Pandža, Enes Numanović i svi treneri naši su nas sakupili da budemo jedan tim i mi smo upravo to danas pokazali", rekao je Musa.

O atmosferi u svlačionici nakon prvog poluvremena Musa kaže:

"Mislim da je to dokaz one reprezentacije koja je bila prvak Evrope uz neke nove momke mislimo da ta reprezentacija u drugom poluvremenu zaslužuje ovu pobjedu i još mnogo pobjeda ako se bude ponašala kao u drugom poluvremenu", zaključio je Musa za SportSport.ba.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi