Musa: Reprezentacija je za mene svetinja

Bh. reprezentativac putuje u Švedsku

Musa: Reprezentacija je za mene svetinja

E. Čaušević

Košarkaši Bosne i Hercegovine sinoć su izgubili u Mejdanu od reprezentacije Rusije rezultatom 67:78, te tako šanse za plasman na EP sveli na minimum.

Ipak, u centru pažnje bh. javnosti našao se okršaj između Mirze Teletovića i Džanana Muse koji se desio u samom finišu utakmice. Teletović se nije ponio kapitenski prema najmlađem košarkašu naše reprezentacije.

Nakon što su se strasti na parketu malo smirile moglo se vidjeti da je Musa meč završio sa suzama u očima. Naravno, kao i on i ostatak bh. javnosti bio je u šoku onoga što se dešavalo u Mejdanu. Danas smo kontaktirali Musu koji je za SportSport.ba rekao da putuje u Švedsku, te da mu je reprezentacija na prvom mjestu.

"Meni je reprezentacija na prvom mjestu i ne želim ništa da komentarišem dok ne prođu kvalifikacije. Nakon utakmice protiv Švedske možete očekivati moje saopštenje. Reprezentacija je za mene svetinja", rekao je Musa za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi