Musa se vraća treninzima, ali mora nositi zaštitnu masku

Bh. košarkaš želi biti spreman za Slovačku

Musa se vraća treninzima, ali mora nositi zaštitnu masku

E. Čaušević

Bh. košarkaš Džanan Musa uspješno se oporavlja od nezgodne povrede nosa.

Musa je prije desetak dana zadobio veoma nezgodu povredu nosa u pripremnom meču protiv Bjelorusije. Bh. košarkaš je imao duel s jednim pritivničkim igračem nakon čega je zadobio prelom nosa na tri mjesta.

Mladi bh. košarkaš je završio odmah u bolnici, a doktori su mu savjetovali deset dana mirovanja kako bi se uspješno oporavio. Iako su mnogi mislili da je Musa izgubljen za mečeve pretkvalifikacija, naš mladi košarkaš je ponovo pokazao da mu je reprezentacija na prvom mjestu.

Musa je izrazio želju da igra već na meču protiv Švedske koji je na programu 2. avgusta. Jasno je da će bh. košarkaš neko vrijeme morati nositi zaštitnu masku, a objavljeno je i kako će izgledati s njom.

Foto: Kovac photography

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi