Musa: Spreman sam za nove izazove

Oporavlja se uspješno od povrede nosa

Musa: Spreman sam za nove izazove

E. Čaušević

Bh. košarkaš Džanan Musa propustio je prethodne dvije utakmice naše selekcije zbog povrede nosa.

Musa je prije desetak dana zadobio veoma nezgodnu povredu nosa, odnosno prelom na čak tri mjesta. Bh. košarkaš je nakon meča protiv Bjelorusije završio u bolnici i ljekari su mu savjetovali da mora strogo mirovati dvije sedmice.

Međutim, bh. košarkaš je odlučio da će se nakon oporavka ponovo priključiti reprezentaciji pred mečeve pretkvalifikacija. Musa je još jednom pokazao da mu je bh. selekcija na prvom mjestu, a jučer je na Facebooku objavio fotografiju koja pokazuje u kakvom je trenutno stanju.

"Hvala svima na podršci. Spreman sam za nove izazove. Sretno mojim momcima večeras", napisao je Musa na svom Facebook profilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi