Bh. juniorski košarkaš za SportSpor.ba

Musa: Sve smo vidjeli na utakmici

E. Čaušević

Džanan Musa, najbolji bh. juniorski košarkaš, dao je svoj komentar nakon poraza od Francuza.

Musa je i danas dao koliko je mogao, no jednostavno Francuzi su bili nadmoćniji, a lagano su došli do pobjede obzirom na  naš očajan šuterski dan.

"Sve smo vidjeli na utakmici. Dobra i jaka utakmica. Na poluvremenu smo imali četiri poena zaostatka, čak smo kasnije i izjednačili, ali nismo psihički sve uspjeli iznijeti. Previše smo respektovali Francuze. Nisu oni toliko dobri. Mi moramo da pobijedimo preostale dvije utakmice i da odemo na SP", rekao je Musa, pa je dodao:

"Finska je dobra reprezentacija. Danas ih je Italija jedva dobila. No, dat ćemo najbolje što možemo i probati da ostvarimo pobjedu nad Finskom".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi