Musa: Vjerujemo da ćemo savladati Budućnost

Musa: Vjerujemo da ćemo savladati Budućnost

E. Škorić

Cedevita u nedjelju gostuje Budućnosti u Podgorici u jednom o derbija osmog kola ABA lige.

Cedevitu čeka težak posao, no trener Zagrepčana Jure Zdvoc nada se novoj pobjedi.

"Znamo da je gostovanje u Podgorici uvijek teško. To je težak teren i Budućnost teško pušta bodove odavde, ali već smo jednom u finalu Superkupa pokazali da ih možemo dobiti. Tada smo pobijedili. Ja sam dobro analizirao tu utakmicu i poslije poraza u Parizu mislim da nas je, ako smo pametni, taj poraz nešto naučio da se vratimo tamo gdje smo bili prije i da s jednom dobrom obranom i kolektivnim napadom napravimo sve da sjutra dobijemo", rekao je Zdovc.

Džanan Musa, bh. reprezentativac, također očekuje dobru igru i pobjedu njegovog tima.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Mislim da u Podgorici možemo tražiti svoju šansu i mislim da ćemo na kraju krajeva odnijeti pobjedu. Mislim da će svi ljudi pažljivo gledati tu utakmicu jer tu se može odrediti i lider na tabelii, tako da je to dosta bitna utakmica za nas, ali i za ostale ekipe. Oni imaju najbolju ekipu u proteklih možda četiri-pet godina, na svim pozicijama su dosta dobri, ali i mi smo takođe, tako da će to biti jedna prava utakmica, u kojoj mi vjerujemo da ćemo dobiti", rekao je bek Cedevite Džanan Musa, koji je Budućnosti u Super kupu ubacio 10 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi