Musa: Vujošević je trener koji dosta gura mlade igrače

Bh. selekcija se vratila u Sarajevo

Musa: Vujošević je trener koji dosta gura mlade igrače

E. Čaušević

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine vratila se u Sarajevo gdje će nastaviti pripreme za mečeve pretkvalifikacija za SP.

Naši košarkaši prethodnih dana boravili su u Svetom Martinu na Muri gdje su odradili prvi dio priprema. Bh. ekspedicija večeras se vratila u Sarajevo gdje će nastaviti pripreme za pretkalifikacije. Džanan Musa je nakon dolaska izjavio da su pripremne bile veoma zahtjevne.

"Pripreme su bile jako intenzivne i zahtjevne. Mi smo odgovorili svim zahtjevima našeg selektora. Vratili smo se u Sarajevo gdje igramo dvije pripremne utakmice protiv Bjelorusije. Nadamo se pobjedi u obje iako nam to nije primarni cilj. Primarni cilj nam je da pogledamo šta smo do sada uradili, ali bilo bi lijepo pobijediti", rekao je Musa, te dodao:

"Vujošević je trener koji dosta gura mlade igrače i vadi maksimum iz igrača. Upravo sam se ja našao u toj nekoj priči s njim i zahvalan sam mu na tome. Nemamo toliko dobrog protivnika jer se svi spremaju za Eurobasket. Svaki meč moramo shvatiti ozbiljno i da pokažemo koliko možemo".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi