Džanan Musa za SportSport.ba

Musa: Zahvaljujem se saigračima, trebamo biti zadovoljni

E. Čaušević

Juniorska košarkaška reprezentacija BiH završila je kao šestoplasirani tim na Evropskom prvenstvu za igrače do 18 godina.

BiH je u susretu za peto mjesto poražena od Španije i tako je ostala bez plasmana na Svjetsko prvenstvo, a svoj komentar je na kraju dao i Džanan Musa, najbolji strijelac našeg tima.

"Mislim da i mi igrači, kao i građani Bosne i Hercegovine, trebamo biti zadovoljni na kraju. Svojim saigračima se zahvaljujem na borbenosti, svi su dali 100% od sebe i nadam se da će svi imati dobru sezonu u svojim klubovima", rekao je Musa, te se potom osvrnuo na činjenicu da je igrao pod injekcijama zbog povrede:

"Da sada pričam o tim injekcijama bilo bi izvlačenje, ali imao sam povredu kuka koju još nisam sanirao. Sada se okrećem klupskim obavezama, vraćam se u Cedevitu i nadam se da će ostatak sezone biti uspješan".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi