Košarkaš BiH nakon pobjede

Mutić: Dat ćemo sve od sebe da slavimo u naredna dva meča

E. Čaušević

Kadetska reprezentacija BiH ostvarila je pobjedu u prvoj utakmici grupne faze SP-a protiv Dominikanske Republike.

Aktuelni prvaci Evrope stigli su do ubjedljive pobjede u današnjoj utakmici protiv Dominikanaca. Nakon utakmice reprezentativac BiH, Lazar Mutić, kazao je da je sretan što je naš tim stigao do pobjede.

"U početku smo veoma dobro igrali, poveli smo sa tih 28 razlike. Na kraju kada smo vidjeli da taj rezultat ide sve više i više malo smo se, po mom mišljenju, opustili i dopustili smo im da im zabiju tih nekih laganih par kontri. Sve u svemu, veoma sam zadovoljan"

O pobjedi Južne Koreje protiv Francuske Mutić kaže:

"Kao i moje kolege i ja sam iznenađen pobjedom Koreje. Nismo mislili da su tako dobri. Prošle godine smo igrali sa Francuzima i oni su se dosta dobro pokazali. Po tome smo mislili da će oni dosta lagano doći do pobjede, ali popustili su izgleda i znamo sad kako Koreja igra".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije