Mutić: Sutra ćemo uraditi sve da pobijedimo Špance

E. Čaušević

Lazar Mutić, naš kadetski košarkaš, govorio je za SportSport.ba nakon poraza od Španije u Skenderiji.

"Vidjeli ste i sami da Španci nisu onako kako izgledaju. Vodili smo 15 razlike, možda smo mislili da ćemo lako do pobjede. Dvaput smo porazili Špance, možemo i sutra. Dat ćemo sve od sebe", rekao je Mutić za SportSport.ba.

"Malo nam je teža grupa, ali gledat ćemo sve da pobijedimo i da dođemo do finala ili makar polufinala", dodao je on, pa se osvrnuo na atmosferu u Skenderiji.

"Dok smo se zagrijavali, nije bilo puno ljudi i iskreno sam mislio da ih neće biti puno, ali sam se iznenadio. Hvala im puno na dolasku i podršci", zaključio je Mutić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije