Na Pecari zadovoljni igračkim kadrom

Petrović i Kaštropil sretni zbog dolaska

Na Pecari zadovoljni igračkim kadrom

Ekipa Širokog je doživjela određene promjene što se tiče igračkog kadra u odnosu na prošlu sezonu.

Pored toga, na Pecari su morali razmišljati i o plaćanju pozivnice pa je dosta sredstava otišlo na to što je rezultiralo i manjim proračunom za iduću sezonu.

Iako su ostali bez nekih iskusnih igrača i nositelja igre iz prošle sezone Širokobriježani su optimistični, te smatraju da su složili respektabilnu ekipu s čime se slaže i kapetan momčadi, Josip Bilinovac.

„Moram priznati da je Uprava složila respektabilnu ekipu. Svi daju stvarno maksimalno od sebe na treninzima i utakmicama i svi rade korektno. Ostaje žal za nekim tijesnim porazima u pripremnim utakmicama, no to sada nije ni važno. Ja bih pozvao publiku da dođu u što većem broju na turnir, mi ćemo dati sve od sebe i nadam se osvojiti.“, rekao je Bilinovac.

Nova imena na Pecari koji bi ovoj mladoj momčadi trebali donijeti iskustva su Tomislav Petrović i Franko Kaštropil. Obojica ističu zadovoljstvo dolaskom na Pecaru i nadaju se da će opravdati očekivanja.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

„Stvarno sam sretan što sam ovdje, prihvatili su me odlično. Uvijek mi je gostovanje tu bili jako fino iako sam bio s druge strane. Možda nismo neka ekstra kvaliteta, dosta je mladih igrača ali mi ćemo sigurno davati maksimalno od nas i nadam se ispuniti sva očekivanja.“, rekao je Tomislav Petrović.

„Dojmovi su mi odlični. Vidim da je ovo grad košarke i ne sumnjam da ćemo imati odličnu podršku. Momci u ekipi su veliki radnici i drago mi je što ću igrati s njima.“, rekao je Franko Kaštropil.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.