Najbolji hercegovački kadeti u Konjicu

Završni turnir kadeta Hercegovine

Najbolji hercegovački kadeti u Konjicu

Teme:

Sportska dvorana Konjičanka u Konjicu u nedjelju će biti domaćin završnog turnira četiri najbolje kadetske ekipe KS RH (Regije Hercegovina).

Na turniru će učešće uzeti uz domaću ekipu Konjica još timovi Spursa i OKK Mostara 05 iz Mostara, te ekipa Iskre iz  Stoca.

Četiri najbolje kadetske momčadi u Hercegovini garancija su da će svi oni koji u nedjelju dođu u Konjičanku uživati u igri mladih nada, budućih asova.

Na turniru pravo nastupa imaju igrači rođeni 1994. godine i mlađi. Sve četiri ekipe su u regularnom dijelu sezone pokazale da imaju kvalitet dostojan završnice, tako da favorita nema, možda se malo izdvaja domaći tim koji će imati veliku podršku domaće publike.

Rasopred utakmica:

Nedjelja 31. januar 2010. godine

10:00  KK KONJIC - KK ISKRA
12:00  KK  SPARS - OKK MOSTAR 05
14:00  UTAKMICA ZA 3 MJESTO
16:00  FINALE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.