"Nakon internih problema, trebala nam je jaka reakcija"

Pomoćni trener reprezentacije BiH Mensur Bajramović

"Nakon internih problema, trebala nam je jaka reakcija"

D. Rakanović

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je u Bratislavi ubjedljivo savladala Slovačku sa 92:74 u meču petog kola pretkvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. 

Pomoćni trener reprezentacije Bosne i Hercegovine Mensur Bajramović je rekao da je bila potrebna jaka reakcija u ovom meču poslijed internih problema nakon utakmice protiv Švedske. 

"Nakon utakmice u Zenici protiv Švedske, bili smo u lošoj situaciji, Imali smo internih problema unutar reprezentacije i suspendovali smo naturalizovanog Amerikanca Alexa Renfroea. Zbog svega toga, bila je potrebna jaka reakcija naših reprezentativaca u ovoj utakmici, a ista takva će nam trebati i u posljednjem duelu protiv Armenije", rekao je nakon utakmice pomoćni trener selekcije BiH Mensur Bajramović, prenosi Fiba.com

Bosni i Hercegovini će za prolaz u kvalifikacije biti potrebna pobjeda u posljednjem meču na gostovanju u Armeniji. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti