Nastavlja se rat na relaciji Barbarić - Mahmutović

Ko je krao?

Nastavlja se rat na relaciji Barbarić - Mahmutović

E. Škorić

Ponovo su se uzburkale strasti i generalni sekretari Košarkaškog saveza BiH, bivši i sadašnji, opet su imali jedan drugom šta da kažu.

Aktuelni generalni sekretar Košarkaškog saveza Dubravko Barbarić optužio je Haruna Mahmutovića, bivšeg generalnog sekretara, za krađu novca.

“Moj prethodnik je krao novac. Harun Mahmutović je krao novac iz Saveza. Nisam samo ja vidio dokaze, nego i Tužilaštvo BiH koje je ušlo odmah za mnom. To je bilo toliko očito, niti tragovi nisu pokušani da se sakriju. Sam je sebi isplaćivao novac. To je kao da vam u banku upadne lopov, ostavi otiske prstiju, nasmije se u kameru i izađe”, rekao je večeras Barbarić prilikom gostovanja u Pressingu.

Mahmutoviću nije dugo trebalo da uzvrati i to saopštenjem na vlastitom Facebook profilu. Prozvao je Barbarića, optužio ga za mnoge stvari i voljeli bismo jednog dana znati pravi istinu - ko je kriv za propast bh. košarke?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi