Nastavlja se takmičenje u 1. ligi RS

Nastavlja se takmičenje u 1. ligi RS

M. Skaka

Ovog vikenda počinje drugi dio košarkaškog prvenstva Republike Srpske, utakmicama dvanestog kola. Neke ekipe u nastavak ulaze u izmenjenom sastavu pojačane ili oslabljenje a nastup pojedinih ekipa u drugom dijelu nije siguran.

parovi 12 kola:

Servicijum - FinDo
Rudar - Prijedor
Bratunac Mins - Građanski Plus
Varda HE - Gacko
Radnik - Wolf Sekjuriti
Glasinac - Drina

Ostaje da se vidi koliko ko može ove godine da ostvari najbolji rezultat i plasman u premijer ligu Bosne i Hercegovine. Najveća bitka bi trebala da se vodi između Radnika iz Bijeljine i Varde HE iz Višegrada. Biće zanimljiva i borba za ostanak u prvoligaškom društvu. Očekuje nas još dosta dobre košarke i zanimljivih utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.