Stipanović pohvalio kapitena Kikanovića

"Ne mogu se prozivati igrači nakon jedne utakmice"

M. Šljivak

Andrija Stipanović večeras je bio ponajbolji igrač u sastavu košarkaške bh. reprezentacije.

Nakon utakmice istakao je da velike zasluge za pobjedu nad Izraelom pripadaju Elmedinu Kikanoviću, čije kvalitete se bile osporavane od strane dijela navijača. 

 "Ušli smo opušteno u utakmicu kao u prošle dvije, dopustili smo Izraelcima da se rastrče. Na poluvremenu smo se dogovorili neke stvari i mislim da smo to izvršili u drugom poluvremenu i Bog nam je pomogao. Stvarno nismo prije imali sreće i ovo se vratilo, nadamo se da ćemo s ovim samopouzdanjem dočekati zadnje dvije utakmice", kazao je Kikanović i potom nastavio: 

"Oni imaju stvarno odlične igrače, navikli su igrati na visokom nivou. Mi smo dali sve od sebe, borbom smo nadoknadili sve to i pobijedili smo na kraju. Zasluge dugujemo i Kikanoviću. Baš mi je drago za njega, on je naš kapiten i igrao je savršeno. Nakon jedne utakmice ne mogu se prozivati igrači." 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.