Amar Gegić za SportSport.ba nakon meča

"Neki igrači su se borili za svoja imena, a ne ovaj dres"

E. Čaušević

Bh. juniori danas nažalost nisu uspjeli da savladaju Španiju i plasiraju se na Svjetsko prvenstvo naredne godine.

Izabranici Josipa Pandže na kraju su završili na šestom mjestu na Evropskom prvenstvu u turskom Samsunu. Nakon utakmice kapiten Amar Gegić nije mogao sakriti svoje emocije i žal što naš tim nije uspio da se plasira na Svjetsko prvenstvo.

"Ja bih se prvo zahvalio stručnom štabu i igračima na poštovanju od prvog dana. Od početka nismo otvorili meč kako treba i nismo ispoštovali dogovore iz svlačionice. Nakon toga neki igrači su počeli pokazuju svoja prezimena, a ne ovaj dres za koji igraju i da se bore za ovaj dres umjesto za sebe. I kada jedan ili dva krenu tako onda svi idu tim pravcem i vidite dokle možemo doći tako", rekao je Gegić za SportSport.ba nakon utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi