"Nema mi ništa draže nego pobijediti Zvezdu"

Aleksandar Pavlović

"Nema mi ništa draže nego pobijediti Zvezdu"

Krilo Partizana Aleksandar Saša Pavlović govorio je o predstojećem derbiju sa Crvenom zvezdom, koji će se ovoga puta odigrati u okviru regionalnog prvenstva.

Iskusni košarkaš sa bogatim internacionalnim i NBA iskustvom je pravi miljenik navijača Partizana, a uoči utakmice sa najljućim rivalima dao je izjavu koja će im se definitivno svidjeti.

"Nema mi ništa draže nego pobijediti Crvenu zvezdu. Svaki naš duel je specifinač i od velike važnosti. Pretežno odlučuju nijanse i nikada se ne zna na koju će stranu da se 'okrene'. Kada se okrene u našu korist, to je onda nevjerovatan osjećaj", rekao je Pavlović i dodao:

"Sada razmišljam samo o toj utakmici. Pripremam se i mislim kako ćemo da dobijemo. Naš raspored do kraja nije lagan, igrat ćemo protiv Mege, Zadra i Budućnosti ali je derbi nešto posebno. Veliki sam navijač Partizana i to nije ništa novo. Rekao sam to već mnogo puta".

Partizan i Crvena zvezda se sastaju u nedjelju, 1.3. sa početkom u 19 sati a formalni domaćin će biti ekipa Duška Vujoševića. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.