Nešović pojačao Budućnost

Nešović pojačao Budućnost

Bh. reprezentativac Aleksej Nešović naredne sezone igraće u prvaku Crne Gore i učesniku kvalifikacija za Euroligu, Budućnosti iz Podgorice.

Prošlu sezonu je Nešović započeo u Turskoj, a završio u Srbiji, odnosno Borcu iz Čačka. Nešović ima 25 godina, karijeru je započeo u Crvenoj zvezdi, a igrao je još za Ergonom, Zagreb, Hemofarm, Ludwigsburg, Fuenlabradu, Olimpiju i Prokom.

Nešović će u Budućnosti zamijeniti drugog bh. reprezentativca Nemanju Gordića, čije vrijeme povratka na parket nakon povrede još nije poznato. Pored Nešovića u podgorički klub je ovog ljeta stigao još jedan naš igrač, a riječ je o bivšem članu Borca Marku Šćekiću.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.