Nihad Đedović podržao fond "Srcem za BiH"

Odličan potez reprezentativca Bosne i Hercegovine

Nihad Đedović podržao fond "Srcem za BiH"

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, Nihad Đedović, košarkaš minhenskog Bayerna podržao je fond "Srcem za BiH". 

Naš reprezentativac je putem društvene mreže Twitter pružio podršku fondu "Srcem za BiH" koji je osnovan u svrhu pružanja pomoći nastradalim od poplava i klizišta u Bosni i Hercegovini. 

Nihad je pozvao sve svoje prijatelje koji se željeli pridružiti akciji prikupljanja pomoći, a ne znaju na koji način to da učine, da se obrate ovom fondu jer on pruža direktnu i sistemsku pomoć.

Inače, iz fonda "Srcem za BiH" su već ranije najavili da će donirati više od milion KM za obnovu 250 stambenih objekata i pomoći 5.000 porodica iz svih dijelova BiH obuhvaćenim poplavom ili klizištem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.