Nikolić: Naredne sezone možemo biti još bolji

Košarkaš Borca poručio

Nikolić: Naredne sezone možemo biti još bolji

D. Vejo

Košarkaš Borca iz Banja Luke Nebojša Nikolić tokom cijele sezone bio je jedan od ključnih igrača u mozaiku šefa struke Bojana Božića.

Na većini mečeva, dobijao je epitet najefikasnijeg igrača susreta, a tako je bilo i večeras gdje je zajedno sa svojim saigračem Mirzom Todorovcem sa 13 koševa poredvodio crveno-plave do veoma značajne pobjede.

Mladi i perspektivni Banjalučanin nakon meča sa Teslićem, osvrnuo se i na minulu sezonu.

"Sezona je zaista bila turbulentna. Doveli smo se u situaciju da u posljednjem kolu odlučujemo o opstanku. Zatvorili smo njihove ključne figure i na kraju zasluženo slavili. Sada ćemo sumirati utiske, a zatim krojiti planove za budućnost. Vjerujem da naredne sezone možemo biti još bolji, ali i kompletniji", poručio je košarkaš Borca, Nebojša Nikolić.

Sada slijedi pauzi, a nakon toga žestoke pripreme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi