Nikolić: Sokolac je pokazao kvalitet

Košarkaš Borca nakon poraza od Sokoca

Nikolić: Sokolac je pokazao kvalitet

D. Vejo

Košarkaši Borca nisu uspjeli da pariraju večeras dobro raspoloženoj ekipi Sokoca koja se s pravom nalazi u vrhu tabele Prve muške lige Republike Srpske.

Iako je Nebojša Nikolić blistao u redovima Banjalučana sa 28 postignutih poena, to nije bilo dovoljno da zajedno sa svojim saigračima stigne do preokreta. 

Nakon meča, prve utiske kazao je upravo on.

"Sigurno da je ekipa Sokoca jedna od kvalitetnijih timova u ligi. Fizički su dosta spremni što su pokazali večeras na terenu. Presjekli su nam nekoliko lopti što nismo smjeli dozvoliti. Pokušali smo promjenom odbrane, ali nismo uspjeli te smo na kraju izgubili sa velikom razlikom", rekao je za SportSport.ba Nikolić.

U nastavku sezone, crveno-plavima predstoji žestoka borba kako bi obezbjedili opstanak u prvenstvu.

"Očekuju nas utakmice koje bi trebali dobiti. Moramo dati svoj maksimum u svim mečevima, da bi i naredne sezone igrali u Prvoj ligi Republike Srpske", dodaje mladi košarkaš Borca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi