Trener Radničkog nakon susreta

Nikolić: Sve ste vidjeli, imali smo ih

M. Skaka

"Sve ste vidjeli, imali smo ih. Većim dijelom utakmice je sve bilo u redu, bili su mnogo nervozniji. Vodila je Zvezda u jednom periodu devet razlike, ali izmjenama smo uspjeli preokrenuti rezultat", izjavio je nakon susreta trener Radničkog Miroslav Nikolić.

"Dva minuta i nešto više nismo uspjeli postići koš. Mislim da je to malo do igrača. Na kraju smo imali devet sekundi za napad i otovren šut, ali nismo poentirali. Nismo pogodili dva penala, otvoreni šut i samo meni neki iz Užica daju poene sa pola igrališta. Mi smo promašili otvoreni šut i dva bacanja, a Zvezda je to pogodila i zato oni igraju Evroligu, a mi ne", dodao je Nikolić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.