Ništa novo: Studenti opet na sudu

Vasiljević tužio Bosnu

Ništa novo: Studenti opet na sudu

A. Beganović

Iako se prije godinu dana činilo da se Bosna Royal vraća na staze stare slave, danas stvari izgledaju mnogo drugačije.

Da situacija u nekadašnjem evropskom prvaku nije bajna, odnosno da od pompezno najvaljivanog izlaska iz krize nema ništa govori i nova tužba koja je stigla na adresu Studenata.

Naime, zbog tri neisplaćene plate nekadašnjeg evropskog prvaka tužio je Saša Vasiljević, koji je na kraju prošle sezone završio uspješnu karijeru.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Tužio sam Bosnu Royal zbog posljednje tri plate. Obećali su mi iz Bosne Royal da će doći u Beograd da nađemo rješenje pa ćemo vidjeti. Obećavali su mi od aprila ali do 1. septembra nisu ništa uradili. Nije mi novac bitan nego odnos tih ljudi prema meni", prenosi Avaz izjavu iskusnog košarkaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi