Njegoš Sikiraš se povrijedio u meču protiv Turske

Problemi za Pandžu

Njegoš Sikiraš se povrijedio u meču protiv Turske

E. Škorić

Juniorska bh. košarkaška reprezentacija igra danas prijateljski meč protiv Turke.

Bh. juniori su stigli u Samsun gdje će od 16. decembra učestvovati na Evropskom prvenstvu, a za večeras je zakazan prijateljski susret s domaćom selekcijom.

Nažalost, u spomenutom meču povredu ruke zadobio je naš sjajni Njegoš Sikiraš, koji je u drugoj četvrtini morao da napusti parket i nije poznato koliko će pauzirati.

Nadamo se da će s njim biti sve u redu i da će biti spreman za Evropsko prvenstvo koje počinje za tri dana. Dodajmo da je on imao problema s leđima, ali da se svejedno odlučio odazvati selektoru Pandži.


Povreda Njegoša Sikiraša protiv Turske [U-18... by situacijeliga

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti