Novi poraz Bosna Royala, Gradina ubjedljiva

Kompletirano 2. kolo A1 lige

Novi poraz Bosna Royala, Gradina ubjedljiva

A. Beganović

Kompletirano je 2. kolo A1 lige, a Bosna Royal je upisala novi poraz.

Nakon što su na otvaranju sezone košarkaši Bosna Royala poraženi na domaćem parketu od Igmana, u 2. kolu su pretrpjeli poraz na gostovanju kod Turbine (68:56), koja je tako stigla do druge pobjede.

Do pobjede su stigli i košarkaši Lukavca koji su na domaćem terenu savladali Burch (81:69), dok je najubjedljivu pobjedu kola ostvarila Gradina i to protiv Brčko Distrikta (103:45).

Košarkaši Donjeg Vakufa su nadigrali Gradinu (89:82), Čelik je na gostovanju bio bolji od Igmana (80:73), dok je Vogošća pred svojim navijačima bila bolja Orlovika (80:67).

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije