Novi šok za «Fener»

Prvenstvo Turske

Novi šok za «Fener»

Igranje u Euroligi Fenerbahče Ulkeru uzima danak. Tako su izabranici Bogdanja Tanjevića u 9. kolu poraženi od Darussafake sa 75:78. Bez obzira na činjenicu da su igrali u gostima «kanarinci» su jednostavno morali slaviti. Damir Mršić Kaan za poraženi sastav postigao je šest poena i dodao tri skoka.
Lance Williams sa 30 ubačaja i 8 skokova predvodio je Banvit do nove, sedme pobjede u prvenstvu Turske. Njegov tim savladao je Oyak Renault sa sigurnih 94:80.

Kepez, naših Sabita Hadžića i Edina Bavčića nije uspio ni u 9. kolu osjetiti slast pobjede. Doduše, nije se ni mogao očekivati trijumf na vrućem parketu u Istanbulu u duelu sa Galatasarayem. Domaćin je slavio sa 81:68, a Bavčić je za 19 minuta postigao 4 koša i imao tri uhvaćene lopte.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti