Nurkanović: Prihvatamo ulogu favorita protiv Iskre

Kapiten KK Gradina Srebrenik

Nurkanović: Prihvatamo ulogu favorita protiv Iskre

S. Mlaćo

Košarkaši Gradine iz Srebrenika u narednom kolu A-1 lige naše zemlje sutra će ugostiti bugojansku Iskru.

 Tim iz Srebrenika je apsolutni favorit, ali s obzirom da su Bugojanci slavili u prvom međusobnom duelu ova dva tima, opreza u trenutno trećeplasiranom timu A-1 lige naše zemlje ne nedostaje.

"Poslije nekoliko vezanih gostujućih pobjeda i nakon što igramo pred svojom publikom poslije 20-tak dana želimo da nastavimo pobjednički ritam, te da ostanemo neporaženi na svom parketu. Play off smo i matematički izborili pobjedom u Tešnju, a sada nam predstoji borba sa glavnim konkurentima Vogošćom i Burchom za što bolju poziciju prije starta play off-a i po mogućnosti prednošću domaćeg terena", kazao je kapiten KK Gradina Edin Nurkanović.

"Prihvatamo ulogu favorita protiv mlade ekipe Iskre koju jako dobro pamtimo jer su nam nanijeli neočekivan poraz u prvom dijelu sezone, te iz tog razloga ih i respektujemo ali i maksimalno spremamo kako bi im se revanširali. Mi dobro treniramo i nadam se uz naše navijače, ali i ostale simpatizere košarke kako one iz Srebrenika tako i okoline koje ovim putem pozivam da dođu i da nas podrže i budu šesti igrač", dodao je kapiten Gradine Srebrenik. 

Sutrašnji meč Gradine i Iskre počinje u 19:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi