Nurkanović: Turbina zaslužuje sav respekt

Kapiten KK Gradina

Nurkanović: Turbina zaslužuje sav respekt

S. Mlaćo

Nakon poraza u prošlom kolu od Burcha, košarkaši Gradine iz Srebrenika na svom će parketu ugostiti Turbinu iz Jablanice. 

Nakon poraza u prošlom kolu od Burcha, košarkaši Gradine iz Srebrenika na svom će parketu ugostiti Turbinu iz Jablanice. 

Turbina je u prošlom kolu savladala lidera Vogošću, pa u Srebreniku ne žele unaprijed upisivati nove bodove.

"Nakon nesretnog poraza u prošlom kolu od ekipe Burch, ekipa se intenzivno priprema za sljedeću utakmicu a to je protiv ekipe Turbine koja nam je također konkurent za ulazak u Play off. Ekipu Turbine jako dobro poznajemo i respektujemo jer je to jedna od ekipa koja je već duži niz godina u samom vrhu A-1 lige sa mnoštvom dobrih i iskusnih košarkaša. Sigurno da nam neće biti lako jer nam ekipa Turbine dolazi nakon jedne veličanstvene pobjede u prošlom kolu te zasigurno zaslužuju sav respekt s naše strane. Ali svakako to ne umanjuje naše ambicije,  a to je što bolja pozicija pred start Play off-a tako da ništa osim pobjede u subotu nas neće zadovoljiti", kazao je kapiten Gradine Edin Nurkanović.

U Gradini vjeruju u podršku svojih navijača. 

"Mi smo kompletni, dobro treniramo i nadam se uz naše vjerne navijače ali i ostale simpatizere kluba koje ovim putem pozivam da u što većem broju dođu i da nas podrže, te naravno da se na kraju utakmice radujemo kao i mnogo puta do sada", dodao je Nurkanović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije