Nurkić: Neko tim ljudima mora stati u kraj

Iz Denvera za SportSport.ba

Nurkić: Neko tim ljudima mora stati u kraj

M. Šljivak

Jusuf Nurkić neće igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine dok u Košarkaškom savezu sjede Dino Konaković, Harun Mahmutović i Igor Stojanović. 

Rekao je to Jusuf Nurkić u razgovoru za Dnevni avaz, a isto je potvrdio i za SportSport.ba. Poručio je Nurkić da neko mora stati u kraj ljudima koji sjede u foteljama krovne kuće bh. košarke. 

"Stojim iza svake riječi što sam rekao u ovom razgovoru. Ispao sam najveći krivac za sve. Za mene je sve završena priča i ne želim imati ništa više s tim ljudima. Neko im više mora stati u kraj. Ja sam spreman i preko ugovora da radim. Ako treba da budem izdajnik, biću, ali čista obraza", za SportSport.ba rekao je Nurkić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.