Bh. centar pred EP

Nurkić: Nisam došao da se promovišem, bitno je da pobijedimo

Fantastični centar bh. reprezentacije Jusuf Nurkić spremno čeka Evropsko prvenstvo B divizije u Sarajevu, kao i kvalifikacije za Eurobasket sa seniorskom reprezentacijom.

Nurkić je istakao kako nije stigao da se promoviše već da osvoje prvenstvo...

"Meni kao igraču nije bitno gdje igram. Došao sam pomoći momcima. Dat ćemo svoj maksimum. Svaki od nas će dati svoj doprinos. Pozivam navijače da nam večeras pomognu. Želim da igramo u odličnoj atmosferi", istakao je Nurkić. 

"Svako ko ima dobru sezonu mora nastaviti u istom ritmu. Ja ne mogu sam i ne želim sam igrati. Nisam došao ovdje da se promovišem, bitno mi je samo da pobijedimo. To je najvažnije", govori Nurkić. 

"Od danas sam i zvanično igrač Denvera. Potpisao sam na četiri godine. Očekujem da dobijem priliku, a ako je dobijem želim da je iskoristim. Ima dosta i Evropljana i mislim da će sve biti uredu", rekao je Nurkić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.