Nurkić: Problem je u meni i to će se riješiti

Nakon poraza od Rusije

Nurkić: Problem je u meni i to će se riješiti

E. Škorić

Jusuf Nurkić se oglasio nakon poraza od Rusije i svih dešavanja u tuzlanskom Mejdanu.

Naša košarkaša selekcija poražena je u Mejdanu od Rusije, čime su šanse za plasman na Evropsko prvenstvo svedene na minimum.

No, sam poraz i ne boli toliko koliko sve ono što se desilo u završnici utakmice, a nakon svega se oglasio i Jusuf Nurkić, centar Denvera koji je imao određene verbalne sukobe s publikom.

"Nismo uspjeli, bolji tim je pobijedio. I gubimo i pobjeđujemo kao kolektiv, ali prihvatam svoj dio odgovornosti. Problem je u meni i to će se riješiti. Izvinjavam se svima koje sam iznervjerio, a publici u Mejdanu se zahvaljujem na podršci, oni nas nisu iznevjerili", napisao je Nurkić na svom Facebook profilu, gdje je još dodao:

"Znam da ljudi ovdje razumiju košarku i znam da im je sve jasno...".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi