"Obavili smo dobar posao"
Foto: Krka

Trener Igokee nakon pobjede u 10. kolu ABA lige

"Obavili smo dobar posao"

Igokea je pružila jednu od najboljih partija ove sezone te je slavila u gostima kod Krke.

Aleksandrovčani su zabilježili ubjedljivu pobjedu (88:72), pa su sada na omjeru 5-5 i trenutno su 6. ekipa ABA lige.

"Veoma važna pobjeda za nas. Krka je bila u seriji od četiri trijumfa, tako da ovaj rezultat još više dobija na važnosti. Nakon poraza od Mega Leksa imali smo dovoljno vremena da se kvalitetno pripremimo. Obavili smo dobar posao, kako u napadu tako i u odbrani. Zasluženo smo slavili i sada hladne glave trebamo odigrati dvije domaće utakmice", rekao je trener Igokee Dragan Bajić.

Draško Albijanić je sa 16 poena, sedam skokova i tri asistencije bio najefikasniji kod 'Igosa'.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Dobro smo se spremili za ovu utakmicu. Znali smo da igramo protiv kvalitetnog protivnika, ali smo vjerovali u dobar rezultat. U defanzivi smo bili na visini zadatka i to je ključ našeg uspjeha", rekao je Albijanić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti