Očajna predstava Partizana u Novom Mestu

ABA liga, 3. kolo

Očajna predstava Partizana u Novom Mestu

E. Škorić

Košarkaši Partizana odigrali su jako lošu utakmicu u Novom Mestu te zabilježili poraz od Krke sa 60:52.

Nakon pobjeda nad Igokeom i Mega Vizurom u prva dva kola, košarkaše Partizana dočekao je i prvi poraz. Slovenska Krka zasluženo je slavila protiv indisponiranih gostiju iz Beograda.

Nakon što j Partizan poveo na otvaranju utakmice, Krka je napravila 9:0 seriju i uspijevala da održava prednost sve do kraja prvog dijela, kad je Partizan ipak uspio da preokrene i na odmore ode sa 25:24 vodstvom.

Ipak, treća dionica, u kojoj je Krka slavila sa 18:11, bila je odlučujuća i kobna za goste. Krka je imala raspoloženog Murića (17 poena), dok je 13 poen dodao Armstead. U redovima Partizana 13 je ubacio Lauvergne, po 12 Bogdanović i Kinsey, koji je nekako bio najagilniji u redovima crno-bijelih.

MZT je u Skoplju savladao Budućnost. Gosti iz Podgorice poraženi su sa 78:71 prvenstveno zbog očajne partije u prvih 10 minuta nakon kojih je domaćin vodio 24:11. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.